Turbukser

Dovrefjell har flere bukseserier for tur -og fritid der kvalitet og funksjonalitet er i fokus. Dovrefjell har bukser til alle typer friluftsliv enten det er fisketur, fjelltur eller til fritid og hverdags.

Active

Active er en serie slitesterke og behagelige bukser produsert i en komfortabel bomullsblanding med forsterkninger i softshell i baken og på knærne. Active finnes i flere stilige farger og leveres som unisexmodell.

Passer perfekt. Ikke som de buksene som sier en ting og viser seg å være alt for små. Holder det den lover.

HKV

Custom Fit

Custom Fit, en av våre bestselger, er en tynn og svært komfortabel bukse i stretchmateriale. Denne serien har den smarte CustomFit løsningen med borrelåsstrammin i livet som gjør at buksen sitter optimalt. Store ventilasjonsåpninger med glidelås i siden som er supert på varme sommerdager eller når aktivitetsnivået er høyt.
Custom Fit serien finnes i flere tøffe farger og leveres i dame -og herremodell.

Classic

Classic, testvinner og bestselger gjennom en årrekke, buksene er klassiske og behagelige tur -og fritidsbukser.
Classic finnes i flere farger og leveres som unisexmodell.

Allsidig, god passform, lett og slitesterk. Bruker disse til det meste. Her får du mye for penga!

EB

X-Motion Stretch

X-motion Stretch, en av Dovrefjells nyeste tilskudd, bukse er en tøff og behagelig bukse med smarte deltajer til tur -og fritid. X-motion Stretch er produsert i et tynt, men slitesterkt stretchmateriale som sammen med CustomFit borrelåsstramming i livet gir den optimal passform.
X-motion Stretch leveres som unisexmodell.

Comfort Fit Diamond

Comfort Fit Diamond, superlette og meget behagelige turbukser med formsydd passform. Perfekt til tur -og fritid. Comfort Fit Diamond har forsterkninger på knær og i setet.
Comfort Fit Diamond leveres i dame -og herremodell og finnes i flere farger.