Jaktdresser

–  Til Dovre faller  –

Jaktdressene fra Dovrefjell er utviklet og produsert av og for jegere! Høy kvalitet, funksjonelle løsninger og smarte deltajer tilpasset ulike jaktformer kjennetegner våre jaktdresser.

Jeger´n

Jegern’n serien, en bestselger i en årrekke, er en serie lydsvake, vanntette og ventilernede jaktdresser som passer perfekt til smygjakt, posteringsjakt og også til tur. Jakken og buksen har mange funksjonelle detaljer som gode luftemuligheter, ekstra forsterkning på utsatte steder, radiolommer med feste for pisk og gjennomgang for ledning. Jeger’n leveres i herre, dame -og barnemodell. Den finnes også som en variant med kortere bukse.

Jeger´n Light

Jegern’n Light er et av de siste tilskuddene blant våre jaktdresser. Med samme kvalitet og funksjonalitet som vår velkjente Jeger’n jaktdress, er Jeger’n Light en litt lettere utgave med kortere jakke uten belglommer og kun en lårlomme samt stikklommer uten glidelås. Jeger’n Light leveres som unisexmodell.

Jeger´n Pro 2.0

Vår mest robuste og slitesterke jaktdress for krevende forhold. Jeger’n Pro 2.0 er produsert i ekstra robust 3-lags konstruksjon og egner seg svært godt i skikkelig ruskevær. Ytterstoff i børstet, lydløs mikrofiber som er laminert sammen med en vanntett og ventilerende membran. En «flosset» innerside gjør den komfortabel i bruk. Jeger’n Pro 2.0 har gode utluftingsmuligheter og smarte detaljer for den kresne jegeren. Leveres som unisexmodell.

Hunter Vision Pro

Vi tar sikkerheten på alvor og med Vision Hunter serien får du en jaktdress med god kamuflasje samt store felter i oransje «Vision» signalfarger. Vision Hunter lydsvak, vanntett og ventilerende med alle våre kjente detaljer for jegerne, velegnet for smygjakt og posteringsjakt. Vision Hunter leveres i herre, dame og barnemodell.

Hunter Vision Pink

Vi tar sikkerheten på alvor og med Vision Hunter Pink får du en jaktdress med god kamuflasje samt store felter i rosa farger. Vision Hunter lydsvak, vanntett og ventilerende med alle våre kjente detaljer for jegerne, velegnet for smygjakt og posteringsjakt. Vision Hunter Pink leveres er en spesialtilpasset damemodell.

Hunter Vision Pro X

Vi tar sikkerheten på alvor og med Vision Hunter Pro X får du en jaktdress med god kamuflasje samt store felter i oransje «Vision» signalfarger. Vision Hunter Pro X er lydsvak, vanntett og ventilerende med alle våre kjente detaljer for jegerne, velegnet for smygjakt og posteringsjakt. Vision Hunter Pro X leveres som unisexmodell.

Hunter Silent Vision

Med Hunter Silent Vision får du en jaktdress for de varme og fine jaktdagene. Hunter Silent Vision er produsert i myk fleece og uten membran noe som gjør den helt lydløs og med maksimal ventilalsjon – ypperlig for smygjegeren og posteringsjegeren på godværsdager. Hunter Silent Vision har en god kamuflasje med store oransje «Vision» signalfarger for maksimal synlighet. Hunter Silent Vision leveres som unisexmodell.

Hunter Silent Forest

Med Hunter Silent Forest får du en jaktdress for de varme og fine jaktdagene. Hunter Silent Forest er produsert i myk fleece og uten membran noe som gjør den helt lydløs og med maksimal ventilalsjon – ypperlig for smygjegeren og posteringsjegeren på godværsdager. Hunter Silent Forest leveres som unisexmodell.

Hybrid Vision

Hybrid Vision jaktdress er en lett dress med funksjonelle detaljer for jegerne. Den har felter med membran for å tåle vann på utsatte steder og samtidig gi maksimal ventilasjon. Ytterstoff i børstet, lydløs microfiber, god kamuflasje og med store oransje «Vision» signalfarger for maksimal synlighet. Hybrid Vision leveres som unisexmodell.

Hybrid Hunter Pro

Hybrid Hunter Pro jaktdress er utviklet med fokus på lettest mulig vekt og maksimal ventilasjon.
Jaktdressen er produsert i lydsvak mikrofiber kombinert med vanntett og ventilerende membran på utsatte steder.  Et idéelt valg for fuglejegere, hundeførere, smygjegere eller for alle som ønsker en lett og komfortabel jaktdress.  Med Hybrid Hunter pro kan man virkelig gå hardt i motbakkene! Hybrid Hunter Pro leveres som unisexmodell.